Gastenboek

Dank voor alle mooie revieuws

Ditsy

Commentaren: 34
 • #34

  Gerry (vrijdag, 05 april 2024 15:47)

  Heerlijk genoten van een ontspanning-sessie met klankschalen. Totale ontspanning.
  Fijn zoals Ditsy het uitlegt en vervolgens doet. Kom zeker nog eens!

 • #33

  Gertia (dinsdag, 05 maart 2024 21:50)

  Een klankschalen sessie bij Ditsy is echt een kado voor jezelf. De klanken vloeien over in elkaar en leiden tot totale ontspanning; heerlijk. Het gebruik van ook andere instrumenten is verrassend en maakt er een nog mooier geheel van. Dankzij haar ervaring zijn de klankschaalconcerten steeds beter geworden! Onze komplimenten en bedankt Ditsy!

 • #32

  Sarah (maandag, 04 maart 2024 20:55)

  De klankschaal behandelingen van Ditsy zijn echt super- ze heeft veel kennis en ervaring en is een hele betrokken professional die ook een hele fijne sfeer creeert waar je even helemaal tot rust kan komen- een geschenk dat zo iemand op je pad mag komen- dankjewel!

 • #31

  Nicolet (dinsdag, 30 januari 2024 22:05)

  Wat een heerlijk ontspannen me-time-moment tijdens de klankschalensessie. Een bijzondere ervaring en zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt Ditsy!

 • #30

  Diane (dinsdag, 23 januari 2024 08:59)

  Een heerlijk ontspannen moment voor jezelf..
  Mooi begeleid en in een fijne omgeving..Aanrader!

 • #29

  Annemarie (vrijdag, 25 augustus 2023 17:55)

  Vandaag voor de derde keer bij Ditsy geweest voor een klankschalenmeditatie.
  Ging super ontspannen naar huis.
  Heerlijk te weten dat dit nog gaat nawerken. Dit wordt een met regelmaat terugkerend ritueel.
  Bedankt Ditsy voor je zorgzaamheid.

 • #28

  Willy (donderdag, 17 augustus 2023 16:38)

  Heerlijk ontspannen kwam ik bij jouw klankschaalmassage vandaan en dat ben ik 2 dagen later nog steeds.
  Een fijne ervaring - ik kom graag nog eens terug.

 • #27

  Wilma (donderdag, 17 augustus 2023 14:31)

  9 augustus een heerlijke klankschalen massage gehad. Mijn eerst ervaring met klankschalen massage. Het was voor mij totale ontspanning, heerlijk. Ik kom zeker weer terug.

 • #26

  Carine (woensdag, 16 augustus 2023 15:08)

  Vandaag een heerlijke klankschalen massage gehad van Ditsy.
  Wat een bijzondere ervaring en wat een mooi mens.
  Rust en een gevoel van thuis komen bij haar in huis en bij mezelf in mijn eigen gevoel en innerlijke wereld door de mooie klanken en trilling.
  Ik kan nu weer mijn eigen ritme en gevoel volgen.
  Voor herhaling vatbaar✨️

 • #25

  Monique (maandag, 26 juni 2023 21:55)

  Een workshop mogen volgen met mijn dochter van zeven. Genoten hoe onbevangen kinderen zijn en ditsy hier het kind ook de ruimte gaf om te ontdekken. Een aanrader om eens met je kind dit te ontdekken.

 • #24

  Manja en Judit (zaterdag, 10 juni 2023 22:21)

  Het was een bijzondere ervaring. Ontspannen! We voelden ons naderhand heel erg geaard.
  We komen zeker terug voor een sessie.

 • #23

  Annemarie (vrijdag, 02 juni 2023 18:25)

  Vandaag een klankschalensessie gehad bij Ditsy. Het was een ware weldaad voor geest en lijf. De liefde en rust die Ditsy uitstraalt, als ze over haar schalen praat en ze aanraakt, is enorm. Een bijzonder mooi mens. Ik ga zeker nog eens terug.

 • #22

  Myriam (vrijdag, 02 juni 2023 16:49)

  Vanmorgen een prachtige klankschaal sessie gehad. Er hangt zoveel positieve energie in de ruimte en Ditsy doet het met zoveel liefde en geduld . Ben nu nog aan het nagenieten . En helemaal zen . Dankjewel

 • #21

  Daphne (woensdag, 31 mei 2023 18:25)

  Een mooie, bijzondere en ontspannen klankschaal massage mogen ontvangen. Ditsy verteld vol passie over de klankschalen. Er heerst een enorme rust waarin je alle ruimte krijgt om vragen te stellen. Dankjewel!

 • #20

  Lea (woensdag, 29 maart 2023 15:38)

  Goedemiddag Ditsy,

  Beide keren heb ik mijn bezoek aan jou als erg positief ervaren. Je ontvangst is hartelijk, straalt rust uit en je vertelt wat je met de klankschalen gaat doen. Door deze warme en betrokken manier van werken mocht ik me veilig voelen. Daardoor kon ik me open stellen en op een ontspannen manier je klanken ontvangen. Een heerlijk gezond verwen cadeautje,
  dank je wel! en graag tot ziens.

  Enthousiaste groet,

  Lea

 • #19

  Bastienne (vrijdag, 16 december 2022 10:42)

  Inspirerend, warm, vol rust, melodieus en harmonie… dat is wat ik ervaarde tijdens de klankschalensessie bij Ditsy. Een heuse aanrader: goed voor lijf en geest�

 • #18

  Joke (donderdag, 15 december 2022 20:32)

  Cadeautje voor mijn zus en ik mocht er van delen. Al voor de derde keer een heerlijke sessie meegemaakt. “De hele wereld rondgereisd” onder het klankenspel.

 • #17

  Jenny van Duinen (maandag, 12 december 2022 17:49)

  Vandaag samen met mijn man, een ontspannings sessie, met klankschalen ontvangen bij Ditsy van Beek.
  Het was een bijzondere ervaring.
  We hebben er echt van genoten.
  Dank je wel Ditsy, voor deze mooie beleving en voor de hartelijke ontvangst.

 • #16

  Wanda (vrijdag, 02 december 2022 12:11)

  Wat een heerlijke beleving mochten wij ontvangen bij Ditsy toen we vorige week bij haar waren voor een ontspanningssessie met klankschalen. We werden hartelijk ontvangen met koffie en thee en maakten spontaan kennis met elkaar. Ditsy vertelde over haar klankschalen en nam ons direct mee in haar wereld. We hebben heel ontspannen de prachtige klanken en trillingen mogen voelen en vonden het jammer toen de sessie voorbij was. We hadden nog uren kunnen liggen.

 • #15

  Marion (woensdag, 23 november 2022 10:35)

  Met zijn tweetjes een mooie introductie in de klankschalen wereld gehad. De ontvangst was hartelijk, warm en open.
  Ditsy heeft passie voor haar vak, brengt het goed over en maakte dat we ons echt thuis voelden in haar huis.
  Een heerlijk ontspannend en mooie start van een weekend in Ermelo!

 • #14

  Leanna (zaterdag, 15 oktober 2022 08:04)

  Met 9 meiden een klankschalen sessie gehad van Ditsy tijdens een vriendinnenweekend. Super leuke activiteit, voor veel nog onbekend. Maar na een goede uitleg van Ditsy allemaal een heel ontspannen ochtend gehad!

 • #13

  Ellen (donderdag, 07 juli 2022 07:55)

  Super fijne klankschaal massage gehad. Alles wordt goed uitgelegd zodat je precies weet wat er gebeurt. Ik voelde me enorm ontspannen en relaxed, en dat heeft nog twee dagen z’n nawerking gehad!

 • #12

  Lisa (dinsdag, 29 maart 2022 11:43)

  Na de massage was ik ontspannen en mijn armen en benen voelde een beetje als elastiek. Veel water gedronken en geslapen. De middag erna voel ik me eenbeetje geagiteerd...wat mij niet verbaasd want wij hebben veel losgemaakt in mijn heupen...de plek waar ik jaren lang mijn frustratie heb 'weggedrukt'. Net lekker buiten gelopen en het laat los. Een heerlijke lichte gevoel. Dank je wel!

 • #11

  Jeannette (donderdag, 17 maart 2022 09:29)

  Zaterdag 12 maart 2022 Met 12 dames een klankschalensessie gehad van Ditsy na een intervisie dag. De sessie was energetisch intens en heeft veel los gemaakt bij ons allemaal. De tijd die ze nam om e.e.a. uit te leggen over haar passie werd zeer gewaardeerd.
  Bedankt Ditsy!

 • #10

  Karin (vrijdag, 12 november 2021 15:30)

  Een mooie, bijzondere en ontspannende klankschalen sessie gehad vandaag samen met mijn moeder. Een fijne ontspannen huiselijke sfeer maakt dat ontspannen ook echt lukt! Voor herhaling vatbaar!

 • #9

  Joke (zondag, 31 oktober 2021 18:15)

  Echt een aanrader om aan het einde van een drukke week samen met een paar intieme zo’n sessie bij te wonen. Heerlijk samen ontspannen, uit het hoofd naar het gevoel.

 • #8

  Geen naam (zondag, 31 oktober 2021 06:22)

  Wat een impact van deze muziek en trillingen van klanken. Heel rustgevend en het brengt je bij je kern. Ditsy begeleidt enthousiast en waardevrij. Een aanrader.

 • #7

  Petra Hendriksen (zaterdag, 30 oktober 2021 17:27)

  Een heel fijne en bijzondere ervaring. Niet zweverig. Gewoon genieten van de klanken en interessant om Ditsy over haar passie en de schalen te horen vertellen.

 • #6

  Gert-Jan (dinsdag, 26 oktober 2021 22:21)

  Het was weer een geweldige ervaring gisteravond en wat hebben we het gemist tijdens de Corona tijd. Keer op keer overtref je jezelf weer door nieuwe schalen te gebruiken. De diversiteit is inmiddels enorm. Het is zo heerlijk om je helemaal te ontspannen en te laten wegdrijven op de klanken van de schalen. Dat is wat ik gisteravond voor het eerst zo ervaren heb. Het is een heerlijke klankwaterval die over je heen komt. Een absolute aanrader.

 • #5

  Music & More (zaterdag, 16 oktober 2021 13:53)

  Ditsy heeft meegewerkt aan ons concert in de Catharinakapel Harderwijk. "Memoriam in Concert"
  De klankschalen sessie past erg goed in ons programma en we hopen vaker met Ditsy te kunnen samenwerken.
  In ieder geval staat zaterdag 6 november op de agenda voor een in Memoriam concert in de Zendingskerk in Ermelo. Ook daar maken we gebruik van de Klankschalen sessie.

 • #4

  Jolanda (zondag, 26 september 2021 20:02)

  Ik had een aantal weken geleden voor het eerst een klankschalenbehandeling. Ditsy stelde me meteen op mij gemak en gaf een korte uitleg hoe ze te werk gaat. Ik was in no time heerlijk ontspannen.het was zo lekker trillingen door je lichaam. Heel bijzonder. Omdat het mijn eerste keer was, was ze wat voirzichtig. Ik raad het iedereen aan om het eens tevervaren. Ditsy neemt ruim de tijd en door de prijs weet je dat ze dit uit passie doet. Ik mag gauw weer!
  Jolanda

 • #3

  Ditsy (vrijdag, 24 september 2021 09:22)

  de volgende reacties zijn door cliënten in mijn boekje thuis geschreven:

  * geweldig! ik lag bijna te slapen, zo ontspannend.
  * Vooral rustgevend en ontspannend.
  *ik vond het een heel bijzondere ervaring om al die verschillende geluiden op verschillende plaatsen in mijn lichaam te voelen. Had niet gedacht dat er zoveel verschillende klankschalen en geluiden zouden zijn. Ik was helemaal ontspannen zoals je wel gemerkt heb. Voelde me helemaal op mijn gemak op de heerlijk verwarmde vloer en het was een weldadig ontspannen begin van mijn weekeinde. Hartelijk dank daarvoor, ik kom zeker een keertje bij je terug.
  *Het was heerlijk ontspannen en relaxed!. Ik kwam echt in hele korte tijd tot rust. Dankjewel!
  *Nieuw gebied ontdekt, een mooie ervaring en zeker de moeite waard om meer van te weten en te ontdekken. Dankjewel
  *Geheel onverwacht wegdoezelen met je eigen gedachten.
  *Wegdrijven in een grote zeepbel van schitterender geluiden. Een belevenis van ruimte en beweging voor lichaam en ziel. Ik wist niet dat zoiets bestond!
  *Hoe de interval in de natuur zijn werk doet.
  *Verrassend, spannend en ook ontspannend.!
  *Prettige sessie, Ditsy heeft "feeling"
  *Geweldig, heerlijk ontspannend, die soort sessies zijn altijd te kort.
  *Heel fijn om kennis te maken met de klankschalen van Ditsy.

 • #2

  NN (donderdag, 23 september 2021)

  Wij hebben genoten van je klankschalen(sessie). Het was heerlijk ontspannen mede door de manier waarop je het bracht. Gewoon open en eerlijke uitkeg. Geen poespas of zweverige zaken. Wij komen zeker nog eens terug voor een deel (schalen) van de klankbeleving

 • #1

  NN (zondag, 19 september 2021 13:07)

  het was heerlijk ontspannen en ik kwam tot rust.
  Dankjewel